söndag 11 september 2011

Ännu en toppen dag!

Vi har haft en super helg! Idag tog vi sovmorgon, Loke väckte oss 7.40, men han ville inte gå upp utan ligga o mysa o busa :) 8 var jag vrål hungrig så då masade vi oss ur sängen. Vid 10 tog vi en promenad till Cissi och Emil o fikade lite, även pappa kom efter en stund. 11.30 gick vi hem och åt lunch o sen åkte vi och köpte fiskar. Fick åka till djurmagasinet i Borlänge för här i stan hade dom stängt, töntar! haha... Blev 10 (fast vi fick tydligen 11) neontetror, 2 black molly och 2 silver molly. Så fint! Ska köpa fler när vi får råd... Fan inte billigt med fisk alltså!

Loke somnade tidigt idag, sov bara en kort sväng i bilen på da´n så han somnade runt 18.30 ikväll. Jag har grejat om i sovrummet så nu är det så fint! Syrran hjälpte mej på dagen att flytta sängen o sen har jag gjort resten ikväll. Bäddat rent både i våran o Lokes säng för i morgon har vi tvättstugan. Brukar ta en tid där ute när vi bäddar rent för det tar sån tid för alla sängkläder att torka här hemma!

Ett par glas vin har oxå gått ner under pysslet och nu känner jag mej riktigt trött. Ska bli skönt o krypa ner. Ska bara ta en dusch först! Imorgon är det skola, job bo dagis som gäller. Back on track!

Inga kommentarer: